+ Post New Thread
Results 1 to 5 of 5
EduGeek Joomla 1.0 Package Thread, hosting? or am i doing something wrong? in Projects:; Having some problems here Trying to get the Joomla package up and running on a free hosting package at the ...
  1. #1
    apoth0r's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Northants
    Posts
    1,221
    Thank Post
    151
    Thanked 180 Times in 132 Posts
    Rep Power
    51

    hosting? or am i doing something wrong?

    Having some problems here

    Trying to get the Joomla package up and running on a free hosting package at the moment, as far as i know it supports all that Joomla needs. (Zymic.com)
    However when I try to setup the installation I'm struggling to login to the MySQL database, it says that the username and password is incorrect.

    Dunno what i'm doing wrong.

    host: *myurl*.zxq.net
    username for database : *myurl*_zxq_net_*myname*
    database name : *myurl*_zxq_net_*databasename*

    Tried every purmiatation but it just won't work for me

  2. #2

    FN-GM's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    UK
    Posts
    15,827
    Thank Post
    875
    Thanked 1,675 Times in 1,458 Posts
    Blog Entries
    12
    Rep Power
    444
    Have you setup a mysql database?

  3. #3
    apoth0r's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Northants
    Posts
    1,221
    Thank Post
    151
    Thanked 180 Times in 132 Posts
    Rep Power
    51
    When you say setup, i've created a mysql database, but i assume that is all u do?

  4. #4

    FN-GM's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    UK
    Posts
    15,827
    Thank Post
    875
    Thanked 1,675 Times in 1,458 Posts
    Blog Entries
    12
    Rep Power
    444
    If you have created it and put the correct details in it should be fine.

    for the host try localhost

  5. #5
    apoth0r's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Northants
    Posts
    1,221
    Thank Post
    151
    Thanked 180 Times in 132 Posts
    Rep Power
    51
    makes perfect sense, cheers buddy

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Robocopy Gone Wrong
    By fawkers in forum Windows
    Replies: 2
    Last Post: 17th September 2007, 06:50 AM
  2. What's wrong with CS3 and what's Adobe doing?
    By beeswax in forum IT News
    Replies: 2
    Last Post: 16th August 2007, 11:32 PM
  3. Errm, you're doing it wrong.
    By Dos_Box in forum General Chat
    Replies: 10
    Last Post: 20th February 2006, 11:03 AM
  4. Website Hosting (Websys Hosting)
    By Inox in forum Web Development
    Replies: 14
    Last Post: 20th January 2006, 05:46 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •