Site Maintenance at 10:00PM The site will be offline for hosting changes. Downtime: 30-45m

+ Post New Thread
Results 1 to 7 of 7
EduGeek Joomla 1.0 Package Thread, Joomla Install problem in Projects:; Hi, Ive installed joomla (several times now...) and keep getting the following errors when I go into the admin page ...
  1. #1

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Birmingham
    Posts
    50
    Thank Post
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0

    Joomla Install problem

    Hi,

    Ive installed joomla (several times now...) and keep getting the following errors when I go into the admin page for the first time.. after that nothing works ok - any help appreciated

    Warning: require_once(includes/joomla.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/fhlinux163/t/teddys-garden.co.uk/user/htdocs/index.php on line 33

    Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required 'includes/joomla.php' (include_path='.:/usr/share/pear') in /home/fhlinux163/t/teddys-garden.co.uk/user/htdocs/index.php on line 33

  2. #2
    Guest

    Re: Joomla Install problem

    I'm guessing that some files haven't copied correctly. Try re ftping your includes folder.

  3. #3

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Birmingham
    Posts
    50
    Thank Post
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0

    Re: Joomla Install problem

    Thanks SYSMAN... I guessed that may be the issue and have ftp'd the whole joomla install folder over a few times now... may need a new copy I guess..

  4. #4
    Guest

    Re: Joomla Install problem

    Also might be worth trying a different FTP client aswell.

  5. #5

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Birmingham
    Posts
    50
    Thank Post
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0

    Re: Joomla Install problem

    Thanks, will do - just downloaded another copy of install files so here goes..

  6. #6
    Guest

    Re: Joomla Install problem

    Cool. Let us know how you get on.

  7. #7

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Birmingham
    Posts
    50
    Thank Post
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0

    Re: Joomla Install problem

    Hi,

    Managed to get past the initial problem with a complete re-install (and download) of the joomla install package...

    Now however Im getting loads of errors such as:

    Notice: Undefined variable: mosConfig_jf_content in /home/fhlinux163/t/teddys-garden.co.uk/user/htdocs/modules/exmenu/loader/menu.menuloader.class.php on line 91

    I no nothing about PHP so a clue would be of great benefit...

    Regards

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Quick Joomla Install Question
    By georgebush in forum EduGeek Joomla 1.0 Package
    Replies: 8
    Last Post: 26th November 2007, 03:18 PM
  2. Joomla - install help needed
    By pooley in forum Web Development
    Replies: 1
    Last Post: 5th October 2007, 01:57 PM
  3. IE 7.0 ROK Slideshow Module in Joomla. CSS / IE Problem
    By bensewell in forum Web Development
    Replies: 0
    Last Post: 6th September 2007, 01:47 PM
  4. Backup - Joomla install
    By rush_tech in forum *nix
    Replies: 3
    Last Post: 7th June 2007, 07:28 AM
  5. Replies: 79
    Last Post: 4th May 2007, 08:34 AM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •