+ Post New Thread
Results 1 to 3 of 3
EduGeek Joomla 1.0 Package Thread, Problem inserting images into Joomla content in Projects:; OK... I installed a copy of the brilliant EduGeek Joomla package to play with. It went very well and so ...
  1. #1

    Ric_'s Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    London
    Posts
    7,582
    Thank Post
    107
    Thanked 761 Times in 592 Posts
    Rep Power
    180

    Problem inserting images into Joomla content

    OK... I installed a copy of the brilliant EduGeek Joomla package to play with. It went very well and so I decided to make the site live by moving it from /joomla to / on the web server.

    I edited the config file to point to the right places and all seemed ok-ish for a couple of days... I now cannot insert images into content items.

    When using the JCE WYSIWYG editor, I am presented with the Joomla admin login after selecting the image. When using the Tiny MCE Editor, I simply get a blank page when clicking the insert image icon.

    I have tried re-installing JCE to see if it has any effect but to no avail

    Any more ideas on the back of a postcard please

  2. #2
    Guest

    Re: Problem inserting images into Joomla content

    Silly question but have you checked permissions?

    You say all was ok-ish for a cpuple of days. Was inserting images ok then too?

  3. #3

    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    39
    Thank Post
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Re: Problem inserting images into Joomla content

    Did you guys Manage to figure out what was causing this. i've started geting it all of a sudden.

    Mo

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Joomla Install problem
    By AndyCope in forum EduGeek Joomla 1.0 Package
    Replies: 6
    Last Post: 26th November 2007, 08:59 PM
  2. Joomla content organisation query
    By carolla in forum EduGeek Joomla 1.0 Package
    Replies: 2
    Last Post: 8th November 2007, 08:45 AM
  3. IE 7.0 ROK Slideshow Module in Joomla. CSS / IE Problem
    By bensewell in forum Web Development
    Replies: 0
    Last Post: 6th September 2007, 01:47 PM
  4. Inserting an blank image into content page.
    By Scotmk in forum Web Development
    Replies: 3
    Last Post: 2nd August 2007, 10:14 AM
  5. Replies: 5
    Last Post: 14th November 2006, 12:47 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •