+ Post New Thread
Results 1 to 5 of 5
Educational Software Thread, Liberum and email in Technical; pk set it up and using aspEmail and dosnt send the mail says it has but email never gets here ...
  1. #1

    russdev's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Leicestershire
    Posts
    6,922
    Thank Post
    709
    Thanked 551 Times in 366 Posts
    Blog Entries
    3
    Rep Power
    204

    Liberum and email

    pk set it up and using aspEmail and dosnt send the mail says it has but email never gets here

    But think it might be to do with the smtp server not being an open acccess and needing username and password

    Russ

  2. #2

    GrumbleDook's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Gosport, Hampshire
    Posts
    9,933
    Thank Post
    1,339
    Thanked 1,783 Times in 1,106 Posts
    Blog Entries
    19
    Rep Power
    594

    Re: Liberum and email

    We ditched the aspEmail side of it and put on CDONTS and configured it only to accept connections from the local host.

    Not ideal but it works.

    We are using version 0.93 (that's the latest non-beta I think) but still have a problem of being unable to search the knowledge base. I really must get round to asking on the forum.

  3. #3
    craigg's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Birmingham, UK
    Posts
    175
    Thank Post
    15
    Thanked 9 Times in 6 Posts
    Rep Power
    15
    Quote Originally Posted by GrumbleDook View Post
    We ditched the aspEmail side of it and put on CDONTS and configured it only to accept connections from the local host.
    Could you tell me how you did this? I have CDONTS on the server and registered.

    In the liberum config settings i have got the Email type set as CDONTS and the SMTP server set as the servers IP.

    It says it has sent successfully but then ends up in the badmail folder in \interpub\mailroot\badmail

    Any help would be appreciated.

    Cheers

  4. #4

    SpuffMonkey's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Posts
    2,235
    Thank Post
    55
    Thanked 278 Times in 186 Posts
    Rep Power
    134
    Ours is set to CDOSYS and points to our Exchange box - seems OK

  5. #5
    craigg's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Birmingham, UK
    Posts
    175
    Thank Post
    15
    Thanked 9 Times in 6 Posts
    Rep Power
    15
    We do not have an exchange server that is the only problem. Our internet/email is controlled by our LA.

    It could be that they have blocked port 25. I have tried to push it through 443 as https data but that did not work either.

    Thanks for your reply.

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. liberum
    By nathan in forum Web Development
    Replies: 2
    Last Post: 20th July 2007, 10:44 AM
  2. Customising Liberum..
    By Gatt in forum Windows
    Replies: 3
    Last Post: 29th January 2007, 03:15 PM
  3. Liberum - SMTP
    By Gatt in forum Windows
    Replies: 0
    Last Post: 17th February 2006, 02:35 PM
  4. Liberum problem
    By richard in forum Windows
    Replies: 1
    Last Post: 8th February 2006, 09:15 AM
  5. Liberum - Rep searching
    By Jake in forum How do you do....it?
    Replies: 0
    Last Post: 20th January 2006, 10:57 AM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •