+ Post New Thread
Results 1 to 3 of 3
Educational Software Thread, Activ Studio2 Stopped working in Technical; Hi, I have an RM CC3 network. Yesterday, and for no apperent reason when the teacher tried to run Active ...
  1. #1

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Staffordshire
    Posts
    61
    Thank Post
    24
    Thanked 5 Times in 5 Posts
    Rep Power
    19

    Activ Studio2 Stopped working

    Hi,
    I have an RM CC3 network. Yesterday, and for no apperent reason when the teacher tried to run Active Studio2 from the programme set they received the following error.

    "Error1706. No valid source could be found for product Activstudio2 Professional Edition. The window installer cannot continue"

    This has occurred on at least 5 PC's on the network even though the actual install was performed locally. I suspect some sort of update has caused this issue.

    Has anyone seen this error? and how did you resolve it?

    Thanks for any help offered.

  2. #2

    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Midlands
    Posts
    49
    Thank Post
    2
    Thanked 12 Times in 9 Posts
    Rep Power
    15
    Same here, this happened yesterday afternoon on two workstations. Both were working fine in the morning. I couldn't find any reason for it though. Active Studio 2 has been installed locally, however, I am replacing with a Active Studio 3 RM Package supplied by my LEA which doesn't appear to have the same problem.

    I see you are in Staffs Jim, contact SLT and ask them for the CC3 Active Studio 3 package and they will come and install it, provided you have a service agreement. They have a brand new package which was installed here last week.

  3. Thanks to pbrian49 from:

    jimmckenna (25th November 2008)

  4. #3

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Staffordshire
    Posts
    61
    Thank Post
    24
    Thanked 5 Times in 5 Posts
    Rep Power
    19
    Thanks for that. We did try AS3 yesterday and that did fix it. The only problem was it did cause some confusion for our teaching staff when they were pesented with an unfamiliar screen.

    I was aware of SLT support but they want to charge me for the CC3 package because I do not have the "diamond AV support" which I cannot quite understand as it is an item of software for curric services which I do pay for.

    I will take this up at the SLT tech seminar to-morrow 26 Nov at Stafford.

    I was trying to stick with Activ Studio 2 but will probaly now go to AS3

    Are you in staffs?



SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. PXE Boot stopped working for HPs (but not Dells)
    By beast_gts in forum O/S Deployment
    Replies: 1
    Last Post: 17th November 2008, 01:33 PM
  2. Activ Primary 3.0
    By mattx in forum Windows
    Replies: 3
    Last Post: 29th July 2008, 06:20 PM
  3. Wake on LAN stopped working
    By enjay in forum Hardware
    Replies: 8
    Last Post: 17th June 2008, 04:42 PM
  4. Internet Resident proxy has stopped working message
    By speckytecky in forum Windows Vista
    Replies: 2
    Last Post: 23rd December 2007, 01:31 PM
  5. SQL Backups stopped working
    By AnnDroyd in forum MIS Systems
    Replies: 3
    Last Post: 22nd December 2007, 04:23 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •