+ Post New Thread
Results 1 to 4 of 4
Educational Software Thread, Eclipse 2 Permissions Problems in Technical; Hi all. I recently started a new role, and have come accross some problems with eclipse 2, which was installed ...
  1. #1
    ind1ekid's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Nottinghamshire
    Posts
    82
    Thank Post
    6
    Thanked 16 Times in 13 Posts
    Rep Power
    15

    Eclipse 2 Permissions Problems

    Hi all.
    I recently started a new role, and have come accross some problems with eclipse 2, which was installed before i started (and apparenty worked).I wonder if i could pick a few brains on here that have xperience with it.

    The program runs fine for Domain Admins/Staff, and the students have appropriate permissions to the shares (i believe) but they get "ActiveX component can't create object" when staring the Search Star application?

    any thoguhts would be appreciated

    Cheers

  2. #2
    tarquel's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Powys, Mid-Wales, UK
    Posts
    1,740
    Thank Post
    13
    Thanked 45 Times in 35 Posts
    Rep Power
    29
    Eclipse - Library Software

    Have you looked through this thread?

    We never used Search Star when i was at the school so cant be of help regarding that, but the thread above does mention it [i've only re-checked the first page ]. The main App used to work well

    Regards
    Nath.

  3. #3

    tmcd35's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Norfolk
    Posts
    5,665
    Thank Post
    850
    Thanked 893 Times in 738 Posts
    Blog Entries
    9
    Rep Power
    328


    old thread but has anyone else had this problem or found the fix for it?

    I have Everyone - Full Access on the local C: drive and on the Eclipse share/folder on the server. Run as admin and it's fine, as teacher/student and we get the message above about Active X components.

    Anyone got any clues has to how I fix this?

    Cheers.

  4. #4
    deKay's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Narrrfok
    Posts
    66
    Thank Post
    6
    Thanked 11 Times in 7 Posts
    Rep Power
    19
    Do you need to configure IE to trust scripts and Active X components being run from the server share?

    In IE6 at least, it's in Internet Options, Security, Trusted sites. Add your share (or *.yourlocaldomain.tld if you're brave!). Does that work?

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Eclipse - Library Software
    By rush_tech in forum Educational Software
    Replies: 47
    Last Post: 13th November 2008, 11:51 AM
  2. Moneysoft Money Manager - permissions problems.
    By boomam in forum How do you do....it?
    Replies: 1
    Last Post: 22nd August 2008, 06:04 PM
  3. IIS - "eclipse" automatically goes to \\server\eclipse\index.jsp
    By burgemaster in forum Wireless Networks
    Replies: 6
    Last Post: 4th May 2008, 01:34 AM
  4. Eclipse :: Ah... I finally get it now
    By contink in forum Coding
    Replies: 7
    Last Post: 14th November 2007, 08:56 AM
  5. Problems with Fireworks permissions.
    By tosca925 in forum Educational Software
    Replies: 4
    Last Post: 5th July 2006, 10:26 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •