+ Post New Thread
Results 1 to 5 of 5
Educational Software Thread, Serif WebPlus X4/6 Inline player not showing in IE10 in Technical; Hi, Since installing IE10 on the network here recently Serif WebPlus x4/6 doesn't want to show/preview Inline video on the ...
  1. #1
    randle's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Chelmsford, Essex
    Posts
    595
    Thank Post
    66
    Thanked 16 Times in 15 Posts
    Rep Power
    19

    Serif WebPlus X4/6 Inline player not showing in IE10

    Hi,

    Since installing IE10 on the network here recently Serif WebPlus x4/6 doesn't want to show/preview Inline video on the page. When previewing this it flashes the video frame onscreen but is then blank.

    Any ideas?

  2. #2
    randle's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Chelmsford, Essex
    Posts
    595
    Thank Post
    66
    Thanked 16 Times in 15 Posts
    Rep Power
    19
    Just bumping this as is still an issue and Serif support appear a little stumped!!

  3. #3

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Croydon
    Posts
    500
    Thank Post
    18
    Thanked 31 Times in 30 Posts
    Rep Power
    21
    We had problems with X6 and IE10 and ended up changing 2 security settings:

    play animations in web pages: true

    allow active content to run in files on my computer: true

    Not sure if it specifically fixed flash, we had multiple things not working that ended up being down to IE settings.

  4. Thanks to adamf from:

    AButters (10th January 2014)

  5. #4
    randle's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Chelmsford, Essex
    Posts
    595
    Thank Post
    66
    Thanked 16 Times in 15 Posts
    Rep Power
    19
    Thanks for the suggestions but turned out that I needed to enable SW rendering under the Advanced settings of IE.

  6. Thanks to randle from:

    AButters (10th January 2014)

  7. #5
    AButters's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Wales
    Posts
    473
    Thank Post
    142
    Thanked 107 Times in 82 Posts
    Rep Power
    42
    Have had reports of similar behaviour - will try the above!!

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Exchange 2003 Tabs not showing in AD
    By Steven in forum Wireless Networks
    Replies: 2
    Last Post: 13th December 2008, 11:25 PM
  2. Replies: 2
    Last Post: 24th September 2007, 02:49 PM
  3. am registers not showing in lesson monitor 6
    By philjones2000 in forum MIS Systems
    Replies: 2
    Last Post: 11th September 2007, 08:15 PM
  4. USB Memory sticks not showing in My Computer
    By firefox_2006 in forum Hardware
    Replies: 13
    Last Post: 22nd June 2007, 02:45 PM
  5. Tests not showing in DPS (problem and solution!)
    By sahmeepee in forum ICT KS3 SATS Tests
    Replies: 6
    Last Post: 11th May 2006, 07:22 AM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •