+ Post New Thread
Results 1 to 8 of 8
Educational Software Thread, Problem after RIS image with Macromdeai asking for code? in Technical; I have recently created an image for a room, I added Macromedia MX 2004 and went in and added the ...
  1. #1
    Kyle's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    972
    Thank Post
    91
    Thanked 14 Times in 13 Posts
    Rep Power
    21

    Problem after RIS image with Macromdeai asking for code?

    I have recently created an image for a room, I added Macromedia MX 2004 and went in and added the code before i sent the image back to the server.

    Now when a pupil logs on the software asks for the code again. I have not had this problem before with this software.

    i don't really want to go round and do the image again. Does anyone know of a fix via script that can be done for this?

  2. #2
    ChrisH's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    East Lancs
    Posts
    4,996
    Thank Post
    120
    Thanked 280 Times in 258 Posts
    Rep Power
    106

    Re: Problem after RIS image with Macromdeai asking for code?

    I have a reg merge and an autoit that registers studio at first boot on my RIS images. I have ot open flash as it needs to set something in the all users profile I assume.

  3. #3
    edie209's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Kernow
    Posts
    671
    Thank Post
    41
    Thanked 16 Times in 15 Posts
    Rep Power
    20

    Re: Problem after RIS image with Macromdeai asking for code?

    Kyle I can help you with this I had the same problem about a year ago I have the file at work that I did it with but first are you using RougeSpears AutoImage to create you RIS image if you are its quite simple.

    You will need to create a registery import first for your serial numbers and then you will also need to open FlashMX as an administrator on every machine I do this using an AutoIT script. Now I talk in length with another member about this about 18 months ago Geoff of ChrisH if my memory serves me right But when I get into work I can get you the AutoIT script and send it to you and tell more on how to achieve your required results

  4. #4
    edie209's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Kernow
    Posts
    671
    Thank Post
    41
    Thanked 16 Times in 15 Posts
    Rep Power
    20

    Re: Problem after RIS image with Macromdeai asking for code?

    posted at the same time and it was you ChrisH iI was talking to

  5. #5
    ChrisH's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    East Lancs
    Posts
    4,996
    Thank Post
    120
    Thanked 280 Times in 258 Posts
    Rep Power
    106

    Re: Problem after RIS image with Macromdeai asking for code?

    Yes I was the one that tamed that particular beast including the silent setups

  6. #6
    Kyle's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    972
    Thank Post
    91
    Thanked 14 Times in 13 Posts
    Rep Power
    21

    Re: Problem after RIS image with Macromdeai asking for code?

    Thanks

    edie209


    Can i use this script now or do i need to create another image to get the benifit of it?

  7. #7
    edie209's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Kernow
    Posts
    671
    Thank Post
    41
    Thanked 16 Times in 15 Posts
    Rep Power
    20

    Re: Problem after RIS image with Macromdeai asking for code?

    Kyle pm me with your email so I can send you the files

  8. #8
    Kyle's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    972
    Thank Post
    91
    Thanked 14 Times in 13 Posts
    Rep Power
    21

    Re: Problem after RIS image with Macromdeai asking for code?

    I have not had much luck with this so far,

    deos anyone else have any suggestions?

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Dress Code
    By tomscaper in forum General Chat
    Replies: 137
    Last Post: 27th February 2009, 03:19 PM
  2. Replies: 2
    Last Post: 16th November 2007, 03:52 PM
  3. Are you a Code Monkey?
    By GrumbleDook in forum Jokes/Interweb Things
    Replies: 1
    Last Post: 21st December 2006, 09:58 AM
  4. DBATTACH exit code
    By ajbritton in forum MIS Systems
    Replies: 0
    Last Post: 24th November 2006, 11:31 AM
  5. code room
    By russdev in forum Jokes/Interweb Things
    Replies: 2
    Last Post: 2nd April 2006, 12:37 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •