+ Post New Thread
Results 1 to 8 of 8
Educational Software Thread, Sibelius 7.1 Missing fonts in Technical; My CC4 install of Sibelius 7.1 worked perfectly on 32 bit machines, however, we've now upgraded our Music PC's to ...
  1. #1
    clareq's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Doncaster
    Posts
    672
    Thank Post
    51
    Thanked 179 Times in 116 Posts
    Rep Power
    85

    Sibelius 7.1 Missing fonts

    My CC4 install of Sibelius 7.1 worked perfectly on 32 bit machines, however, we've now upgraded our Music PC's to 64bit. In testing all was well, but now we've done the whole room we're seeing a strange issue. Whenever we start Sibelius, either as a restricted user or an administrator, we get the message that there are fonts missing. The fonts listed are installed, I've checked, pointed hysterically and yelled "They're there", but that doesn't help. Does anyone have any more constructive ideas - it's obviously not permissions, as Admin get the error, and a restricted user can use the fonts in Word.

  2. #2
    clareq's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Doncaster
    Posts
    672
    Thank Post
    51
    Thanked 179 Times in 116 Posts
    Rep Power
    85
    Anyone?

  3. #3
    clareq's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Doncaster
    Posts
    672
    Thank Post
    51
    Thanked 179 Times in 116 Posts
    Rep Power
    85
    One last bump...

  4. #4

    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Wiltshire
    Posts
    877
    Thank Post
    274
    Thanked 139 Times in 112 Posts
    Blog Entries
    26
    Rep Power
    42
    Not sure if its much help, but we've noticed on our version of Sibelius (v6) we have to install Scorch to ensure that the fonts are picked up correctly.

    Pete

  5. #5
    clareq's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Doncaster
    Posts
    672
    Thank Post
    51
    Thanked 179 Times in 116 Posts
    Rep Power
    85
    Thank you - I'll give that a go on Monday.

  6. #6

    bossman's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    England
    Posts
    3,898
    Thank Post
    1,182
    Thanked 1,053 Times in 748 Posts
    Rep Power
    327
    Same here

  7. #7
    Mr.Ben's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    A Pirate Ship
    Posts
    941
    Thank Post
    182
    Thanked 157 Times in 126 Posts
    Blog Entries
    2
    Rep Power
    65
    Have you tried a junction point between Program Files (x86) and Program Files?

  8. #8
    rad
    rad is offline
    rad's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Middlesex
    Posts
    2,455
    Thank Post
    323
    Thanked 305 Times in 233 Posts
    Rep Power
    109
    We are using v4 and we had to do scorch too, it is working but misses the Japanese fonts I think.

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. [OPEN] Missing Content: Surrey Missing in Flags
    By CAM in forum EduGeek.net Site Problems
    Replies: 1
    Last Post: 14th September 2012, 01:56 PM
  2. Replies: 0
    Last Post: 19th May 2011, 11:42 AM
  3. Fonts missing.
    By rh91uk in forum Windows
    Replies: 1
    Last Post: 9th October 2008, 04:31 PM
  4. Missing fonts in Publisher 2003
    By Kyle in forum Windows
    Replies: 1
    Last Post: 17th October 2007, 10:05 AM
  5. urgent zaph Chancery font anyone got it
    By russdev in forum Windows
    Replies: 2
    Last Post: 27th September 2005, 08:02 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •