+ Post New Thread
Results 1 to 5 of 5
Educational Software Thread, Smartboard issue using Chrome in Technical; I have an annoying issue whereby everything works fine except when trying to use Google Chrome. Scrolling is the main ...
  1. #1

    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Cambridgeshire, UK
    Posts
    306
    Thank Post
    59
    Thanked 23 Times in 20 Posts
    Rep Power
    18

    Smartboard issue using Chrome

    I have an annoying issue whereby everything works fine except when trying to use Google Chrome. Scrolling is the main issue - if you try to move the scroll bar down it just won't! If you click the scroll bar it will jump down but dragging just won't work. The same is true when trying to use Flash games where you need to drag elements into other places within the game/activity.

    This is using Windows 7 x64 and the latest Smart Notebook (and drivers) v11.

  2. #2

    timbo343's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Leeds/York area, North Yorkshire
    Posts
    3,198
    Thank Post
    321
    Thanked 314 Times in 219 Posts
    Rep Power
    125
    We found the same thing but with adobe photoshop. Haven't quite worked out what the problem is but its sure annoying.

  3. #3

    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Cambridgeshire, UK
    Posts
    306
    Thank Post
    59
    Thanked 23 Times in 20 Posts
    Rep Power
    18
    I've tried updating all the obvious things but to no avail.

  4. #4

    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    1
    Thank Post
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    I found this issue only started with the update to Chrome that was released last week. I still haven't figured out what changed to break scrolling, nor how to fix it...

  5. #5

    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    424
    Thank Post
    39
    Thanked 35 Times in 28 Posts
    Rep Power
    16
    We have the same thanks to the last chrome update. Just as I switched everyone over!



SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 18th May 2011, 11:12 AM
  2. Odd Smartboard issue
    By localzuk in forum Hardware
    Replies: 7
    Last Post: 18th August 2010, 12:04 AM
  3. Smartboard issue...
    By Dom_ in forum AV and Multimedia Related
    Replies: 7
    Last Post: 2nd March 2010, 01:15 PM
  4. SmartBoard Issues
    By jmcdermott in forum Hardware
    Replies: 8
    Last Post: 22nd October 2009, 03:18 PM
  5. Issue using Ping Image multicast
    By TechSupp in forum Windows
    Replies: 0
    Last Post: 3rd June 2009, 10:21 AM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •