+ Post New Thread
Results 1 to 8 of 8
East Midlands Broadband Consortium (EMBC) Thread, Is embc broken at the mo'? in Regional Broadband Consortiums (RBC); I can't connect to www.embc.uk.com and get messages like HTTP/1.1 404 Connection: close Date: Wed, 16 Feb 2011 13:36:17 GMT ...
  1. #1

    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    483
    Thank Post
    64
    Thanked 72 Times in 59 Posts
    Rep Power
    35

    Is embc broken at the mo'?

    I can't connect to www.embc.uk.com and get messages like

    HTTP/1.1 404
    Connection: close
    Date: Wed, 16 Feb 2011 13:36:17 GMT
    Server: Microsoft-IIS/6.0
    MicrosoftSharePointTeamServices: 12.0.0.6025
    X-Powered-By: ASP.NET

    and

    Cannot connect to the configuration database.

    when I try. The rest of the interwebs are still there.

    Is it just Leicester?

  2. #2

    rush_tech's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Nottingham
    Posts
    1,427
    Thank Post
    112
    Thanked 269 Times in 202 Posts
    Rep Power
    195
    Nottingham is down also, no email

  3. Thanks to rush_tech from:

    mats (16th February 2011)

  4. #3

    russdev's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Leicestershire
    Posts
    6,985
    Thank Post
    735
    Thanked 559 Times in 374 Posts
    Blog Entries
    3
    Rep Power
    206
    Phoned up few mins ago currently having a problem with one of the SANS servers.

    Russ

  5. Thanks to russdev from:

    mats (16th February 2011)

  6. #4

    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    483
    Thank Post
    64
    Thanked 72 Times in 59 Posts
    Rep Power
    35
    Ta for that - don't feel so alone now..

  7. #5

    rush_tech's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Nottingham
    Posts
    1,427
    Thank Post
    112
    Thanked 269 Times in 202 Posts
    Rep Power
    195
    I like the fact every thing is green
    Attached Images Attached Images
    Last edited by rush_tech; 16th February 2011 at 03:00 PM.

  8. #6
    gonzodad's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Surrey
    Posts
    40
    Thank Post
    1
    Thanked 10 Times in 8 Posts
    Rep Power
    11
    hi guys - unfortunately the SAN in one of the data centres failed, as per the top major incident in the picture rush_tech has posted. not sure why the traffic lights were still green, they should be now as service restored, but not during the event. I will look into it. Sorry for the disruption to service.

    Regards
    Gonz

  9. #7

    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    483
    Thank Post
    64
    Thanked 72 Times in 59 Posts
    Rep Power
    35
    I'm not convinced it's all working again - https://mail.embc.uk.com/OWA/ returns nowt.

  10. #8

    rush_tech's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Nottingham
    Posts
    1,427
    Thank Post
    112
    Thanked 269 Times in 202 Posts
    Rep Power
    195
    Heres the updates to the issue

    16/02/2011 14:17:02
    We expect full service to resume within the next hour.

    16/02/2011 14:05:27
    The immediate SAN issue has been resolved, we are now working to restore full service by bringing servers and services back online in a controlled manner.

    Issues will persist until this is completed. Please bear with us.

  11. Thanks to rush_tech from:

    mats (28th February 2011)



SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Think it's broken :S
    By FunkMaster_J in forum Hardware
    Replies: 4
    Last Post: 20th September 2010, 01:11 PM
  2. My DNS is broken :(
    By Simcfc73 in forum Windows
    Replies: 2
    Last Post: 17th December 2009, 10:46 AM
  3. Broken DC eww
    By Bestbett in forum Windows
    Replies: 10
    Last Post: 7th May 2007, 11:02 AM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •