+ Post New Thread
Results 1 to 11 of 11
East Midlands Broadband Consortium (EMBC) Thread, LP+ and CC3 in Regional Broadband Consortiums (RBC); Hi again, another LP+ question Anyone have it running perfectly successfully on a CC3 setup? I've spent a good while ...
  1. #1

    synaesthesia's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Northamptonshire
    Posts
    6,079
    Thank Post
    593
    Thanked 1,045 Times in 802 Posts
    Blog Entries
    15
    Rep Power
    470

    LP+ and CC3

    Hi again, another LP+ question
    Anyone have it running perfectly successfully on a CC3 setup?

    I've spent a good while scratching my head about the setup - trusted sites are added globally, that's not a problem, however one particular site we have a problem with signing in. You log into Enable ok, but click another link within your site and it always asks you to sign in again.

    IE7 throughout the site, I've tried adjusting the relevant settings like clearing cookies, not storing temporary or encrypted files and nothing appears to resolve this. LP+ are pretty much at a loss and I don't have this problem on other CC3 sites - yet the settings are just about identical.

  2. #2

    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Elstree
    Posts
    39
    Thank Post
    4
    Thanked 11 Times in 10 Posts
    Rep Power
    27

    Get in touch!

    Hi there,

    Please could you PM us with your contact details so we can try to assist you with this issue?

    Kind regards,


    LP+ Support Desk

  3. Thanks to LPPLUS_Support from:

    synaesthesia (22nd January 2010)

  4. #3

    synaesthesia's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Northamptonshire
    Posts
    6,079
    Thank Post
    593
    Thanked 1,045 Times in 802 Posts
    Blog Entries
    15
    Rep Power
    470
    Wonderful, an LP+ presence on here

    I'll sort out some details for you a little later on, however bearing in mind the type of issue (it's going to be a CC3 specific problem and LP+ have already scratched their heads plenty of times about it) it might be something simple on the RM side of things. I've got all of LP+'s details and configuration pages (which are specific to IE6 annoyingly, everything this side is IE7) and those don't corrollate to CC3 management.

  5. #4

    GrumbleDook's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Gosport, Hampshire
    Posts
    9,952
    Thank Post
    1,346
    Thanked 1,800 Times in 1,118 Posts
    Blog Entries
    19
    Rep Power
    597
    I bet Ifor has scratched his head a bit too ... if he can't fix it then get rid of CC3

  6. #5

    synaesthesia's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Northamptonshire
    Posts
    6,079
    Thank Post
    593
    Thanked 1,045 Times in 802 Posts
    Blog Entries
    15
    Rep Power
    470
    You should know that fella by now, he never scratches his head.

    He has a beard to stroke

  7. #6

    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Northampton
    Posts
    24
    Thank Post
    6
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0
    @Synaesthesia

    Did you manage to resolve this issue?

    I remember (a long time ago) having a similar issue on CC3 but managed to resolve it. What I can't remember right now is the exact fix. I could be wrong but I'm sure I had to write a simple .reg file which is deployed via the CC3 management console.

    I appreciate my shocking memory is not being any help to you just yet, but next time I'm at the school I'll try and remember to check it out for you.

  8. #7

    synaesthesia's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Northamptonshire
    Posts
    6,079
    Thank Post
    593
    Thanked 1,045 Times in 802 Posts
    Blog Entries
    15
    Rep Power
    470
    Yeah, strangely enough it was one of the last things I thought to check.
    The site's installation of Office 2003 was pre SP1, so as a "it needs doing and it can't hurt" I rolled out 2003 SP3 to the stations. Lo and behold, both uploading/downloading document problems and the double-logins dissapeared. Why the version of Office had effect on the logins, I don't know - I can only guess that perhaps something in the registry was tweaked as a result of doing so.

  9. #8

    GrumbleDook's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Gosport, Hampshire
    Posts
    9,952
    Thank Post
    1,346
    Thanked 1,800 Times in 1,118 Posts
    Blog Entries
    19
    Rep Power
    597
    Oooh ... that is interesting to hear. Could you let Kevin et al know you fixed that? I'll pass that on to LP+ too to see if it helps anyone else.

  10. #9

    synaesthesia's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Northamptonshire
    Posts
    6,079
    Thank Post
    593
    Thanked 1,045 Times in 802 Posts
    Blog Entries
    15
    Rep Power
    470
    Already fired off an email to the folks at my end to get them to check the version of Office installed.

    Also, the rollout of XP SP3 appears to have eased some issues for schools too, mostly in performance and cookie issues.

    Might be worth if LP+ added something in their documentation to that effect too, as well as updating their IE settings pages to conform with IE7/8 instead of 6.

  11. #10

    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Elstree
    Posts
    39
    Thank Post
    4
    Thanked 11 Times in 10 Posts
    Rep Power
    27

    Documentation updates on LP+ Network

    Quote Originally Posted by synaesthesia View Post
    Might be worth if LP+ added something in their documentation to that effect too, as well as updating their IE settings pages to conform with IE7/8 instead of 6.
    Hi,

    We have added an entry to our FAQ on LP+ Network and an IE8 config guide will be uploaded early next week.

    If you have any other issues in the meantime, please mail the support desk and we will be happy to help.

    Kind regards,


    LP+ Support Desk

  12. 2 Thanks to LPPLUS_Support:

    GrumbleDook (24th March 2010), synaesthesia (24th March 2010)

  13. #11

    synaesthesia's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Northamptonshire
    Posts
    6,079
    Thank Post
    593
    Thanked 1,045 Times in 802 Posts
    Blog Entries
    15
    Rep Power
    470
    That's great to hear, cheers. It's certainly made most of my current LP+ schools much happier

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. From CC3 to......something else
    By jstuttard in forum Network and Classroom Management
    Replies: 56
    Last Post: 7th August 2010, 03:07 PM
  2. RE-IP a CC3
    By ndavies in forum Windows Server 2000/2003
    Replies: 4
    Last Post: 6th April 2009, 09:07 AM
  3. CC3 Learning Resources on non-CC3 PC?
    By docboggle in forum Network and Classroom Management
    Replies: 4
    Last Post: 7th July 2008, 11:16 AM
  4. RM CC3
    By MattGibson in forum Netware
    Replies: 4
    Last Post: 12th June 2008, 06:18 PM
  5. RM CC3
    By mac_shinobi in forum Wireless Networks
    Replies: 1
    Last Post: 5th July 2007, 08:23 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •