+ Post New Thread
Results 1 to 6 of 6
Cloud Services Thread, Chromebook enrolment in Technical; Morning, I have a problem with a couple of chromebooks and wonder if anyone knows a fix. I have a ...
  1. #1
    robjduk's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    391
    Thank Post
    11
    Thanked 61 Times in 48 Posts
    Rep Power
    21

    Chromebook enrolment

    Morning,
    I have a problem with a couple of chromebooks and wonder if anyone knows a fix. I have a couple which although were enrolled, were not picking the correct customisation settings up so I decided to factory restore one of them and start again. All went well until the enrolment process where I get the message "The policy downloaded from the server is invalid: Bad policy timestamp." I have tried auto enrolment and manual (my prefered way) and it keeps failing.
    My admin console sees the chromebooks and registers when they were last used but refuses to enroll. Can anyone help me with this one?

    Thank you

  2. #2


    Join Date
    Feb 2007
    Location
    51.405546, -0.510212
    Posts
    8,756
    Thank Post
    221
    Thanked 2,628 Times in 1,938 Posts
    Rep Power
    779
    Quote Originally Posted by robjduk View Post
    Bad policy timestamp
    Does the Chromebook have the correct time?

    code.google.com/p/chromium/issues/detail?id=196656

  3. #3
    robjduk's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    391
    Thank Post
    11
    Thanked 61 Times in 48 Posts
    Rep Power
    21
    I just saw that too and think this may be the issue. It is about 3-4 min behind but now the issue is how to change the time. All you can do with the thing is change the timezone with no manual over-ride. I guess my new question is does anyone know how to force a sync?

    Thanks

  4. #4
    robjduk's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    391
    Thank Post
    11
    Thanked 61 Times in 48 Posts
    Rep Power
    21
    incase anyone ever has this problem and stumbles upon this thread. I connected the chromebook to my phone and it auto corrected its self.

  5. #5

    Join Date
    Nov 2005
    Location
    North
    Posts
    1,817
    Thank Post
    24
    Thanked 91 Times in 71 Posts
    Rep Power
    50
    Just got his problem, the time is 3 minutes out and wont enrol

  6. #6
    robjduk's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    391
    Thank Post
    11
    Thanked 61 Times in 48 Posts
    Rep Power
    21
    i found there was something in my filtering blocking a google service. Worst case thought the tethering system does seem to work if you need to get around it quickly.

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Moodle - Automatically Enrolling students to courses
    By FN-GM in forum Virtual Learning Platforms
    Replies: 20
    Last Post: 11th November 2008, 09:21 AM
  2. MUSAC Student Manager and ENROL changes - new NSN field
    By SYNACK in forum NZ School Management Software
    Replies: 1
    Last Post: 7th October 2008, 05:01 PM
  3. Moodle Enrolment Page
    By apeo in forum Virtual Learning Platforms
    Replies: 1
    Last Post: 7th June 2007, 09:10 AM
  4. Moodle LDAP Enrolment
    By Mike_R in forum Virtual Learning Platforms
    Replies: 2
    Last Post: 6th December 2006, 02:33 PM
  5. Moodle Enrollment
    By TechMonkey in forum Virtual Learning Platforms
    Replies: 4
    Last Post: 6th October 2006, 02:22 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •