+ Post New Thread
Results 1 to 5 of 5
Cloud Services Thread, office 365 slow & buggy on my workstation in Technical; I've been trialing Office 365 for a few days now and have verified domain ownership. I've come to notice that ...
  1. #1
    chazzy2501's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    South West
    Posts
    1,781
    Thank Post
    213
    Thanked 263 Times in 213 Posts
    Rep Power
    67

    office 365 slow & buggy on my workstation

    I've been trialing Office 365 for a few days now and have verified domain ownership. I've come to notice that the response from the website is laggy? it takes 2-3 seconds from me pressing something to something happening. So it can take 10 seconds for a new powerpoint doc and editior to open. I understand alot is happening in the background it just it almost feels like it frozen or broken. I've got the patience to wait but I worry kids won't.

    is this a similar experience for other users?

    We have a 1:1 10 mbit connection here and I'm the only one using it, all other websites are blazingly fast.

    EDIT: powerpoint webapp won't load anymore (I've deleted my webhistory, ideas?)

  2. #2

    SYNACK's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    11,072
    Thank Post
    853
    Thanked 2,676 Times in 2,270 Posts
    Blog Entries
    9
    Rep Power
    769
    What browser and what kind of internet link?

  3. #3
    chazzy2501's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    South West
    Posts
    1,781
    Thank Post
    213
    Thanked 263 Times in 213 Posts
    Rep Power
    67
    ie9 and 10mbit sdsl

  4. #4
    chazzy2501's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    South West
    Posts
    1,781
    Thank Post
    213
    Thanked 263 Times in 213 Posts
    Rep Power
    67
    [fixed] Bloody Protected mode, I turned it off and it's great now.

  5. #5

    ZeroHour's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Edinburgh, Scotland
    Posts
    5,643
    Thank Post
    895
    Thanked 1,314 Times in 798 Posts
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    444
    Out of interest how is it when you run no addons mode?

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Microsoft Lync on Office 365 - Subdomains
    By DaveMurphy in forum Cloud Services
    Replies: 5
    Last Post: 2nd December 2012, 11:08 PM
  2. Replies: 3
    Last Post: 20th October 2010, 09:35 AM
  3. Replies: 1
    Last Post: 15th July 2010, 12:36 PM
  4. Slow log in on XP workstations
    By markesmith in forum Wireless Networks
    Replies: 39
    Last Post: 29th September 2006, 07:23 AM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •