+ Post New Thread
Results 1 to 5 of 5
CLEO Thread, CLEO NED Box AD Integration Probs in Regional Broadband Consortiums (RBC); Hi all, When we use the cleo ned box in AD integrated mode, we get issues where it ask users ...
  1. #1

    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Bamber Bridge
    Posts
    192
    Thank Post
    3
    Thanked 10 Times in 10 Posts
    Rep Power
    18

    CLEO NED Box AD Integration Probs

    Hi all,

    When we use the cleo ned box in AD integrated mode, we get issues where it ask users to enter their username and password everytime a webpage is opened. Has anyone else had issues like this and does someone know a workaround for it?

    Domain is 2008r2, win 7 clients, IE8.

    Also we have a problem where when you try and look at some log files they just show up as special characters. Can anyone recommend something to view the logs a bit easier?

  2. #2

    Join Date
    Dec 2007
    Location
    cumbria
    Posts
    182
    Thank Post
    7
    Thanked 43 Times in 39 Posts
    Rep Power
    25
    What you need is a Squid log viewer - think most of the free ones seem to be linux only, maybe use an ubuntu VM.

  3. #3
    soveryapt's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Lancashire
    Posts
    2,401
    Thank Post
    648
    Thanked 277 Times in 244 Posts
    Rep Power
    78
    Howdo

    Have you followed the instructions provided by CLEO for the integration? ie set up the special user with all the limited rights etc for use during the binding process?

    http://www.cleo.net.uk/getfile.php?s...ntegration.pdf

    I tried doing it with a normal account (even an admin account) but until I did all of this it wouldn't work, but works fine now.

    Andy

    EDIT:
    Also, make sure that you are using the CLEO (or Lancs) NTP Servers so that it's all within the security time constraints etc ..
    Last edited by soveryapt; 13th September 2012 at 02:28 PM.

  4. #4

    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Bamber Bridge
    Posts
    192
    Thank Post
    3
    Thanked 10 Times in 10 Posts
    Rep Power
    18
    Think i've figured it out, i'm sure that the failures were related to clients using an IP address for proxy, going to have a look next week and see what happens

  5. #5
    soveryapt's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Lancashire
    Posts
    2,401
    Thank Post
    648
    Thanked 277 Times in 244 Posts
    Rep Power
    78
    Ah yes, you do need to make sure that you use the auto config http://wwwcache.cleo.net.uk for your clients to make it all work smoothly, but double check the time settings etc, as that was a biggy as well as the incorrect user settings for the binding.

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Cleo NED Box Logs Issue
    By Ste_Harve in forum Internet Related/Filtering/Firewall
    Replies: 0
    Last Post: 15th March 2012, 08:12 AM
  2. Cleo NED Box - Whitelist
    By MattRees in forum Internet Related/Filtering/Firewall
    Replies: 0
    Last Post: 28th February 2012, 11:00 AM
  3. Cleo NED Box - Whitelist
    By MattRees in forum CLEO
    Replies: 0
    Last Post: 28th February 2012, 10:24 AM
  4. Cleo NED Box AD Integration
    By TomTomGo in forum CLEO
    Replies: 7
    Last Post: 3rd June 2010, 02:09 PM
  5. SIMS AD Integration
    By mark in forum MIS Systems
    Replies: 3
    Last Post: 11th November 2006, 12:24 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •