+ Post New Thread
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 30
AV and Multimedia Related Thread, XIBO Client Side in Technical; Hi Just in the process of testing out XIBO for our Digital Signage, got the server side setup fine. but ...
  1. #1
    neilmc's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Edinburgh
    Posts
    302
    Thank Post
    69
    Thanked 19 Times in 17 Posts
    Rep Power
    16

    XIBO Client Side

    Hi Just in the process of testing out XIBO for our Digital Signage, got the server side setup fine. but Ive got the client and every time I click register the result I get is ..........

    Value Cannot be null
    Parameter name: Stream

    Can anyone help with this, any Ideas?

    Cheers

  2. #2


    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    3,414
    Thank Post
    184
    Thanked 356 Times in 285 Posts
    Rep Power
    149
    Show us your client config.

    What did you use for the server side? wamp?

  3. Thanks to j17sparky from:

    neilmc (10th December 2009)

  4. #3
    AIT
    AIT is offline
    AIT's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Nottingham
    Posts
    369
    Thank Post
    46
    Thanked 32 Times in 30 Posts
    Rep Power
    20
    Quote Originally Posted by neilmc View Post
    Hi Just in the process of testing out XIBO for our Digital Signage, got the server side setup fine. but Ive got the client and every time I click register the result I get is ..........

    Value Cannot be null
    Parameter name: Stream

    Can anyone help with this, any Ideas?

    Cheers
    for your server are you putting in "http://ipetc".. rathern than just ip
    Last edited by AIT; 10th December 2009 at 10:29 AM.

  5. Thanks to AIT from:

    neilmc (10th December 2009)

  6. #4
    neilmc's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Edinburgh
    Posts
    302
    Thank Post
    69
    Thanked 19 Times in 17 Posts
    Rep Power
    16
    Im using xampp.

    Got it setup as follows

    XIBO server - \\xibo\c$\xampp\htdocs\xibo
    Collection interval for content 900

    XIBO server URL - \\xibo\c$\xampp\htdocs\xibo/xmds.php

  7. #5
    AIT
    AIT is offline
    AIT's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Nottingham
    Posts
    369
    Thank Post
    46
    Thanked 32 Times in 30 Posts
    Rep Power
    20
    Quote Originally Posted by neilmc View Post
    Im using xampp.

    Got it setup as follows

    XIBO server - \\xibo\c$\xampp\htdocs\xibo
    Collection interval for content 900

    XIBO server URL - \\xibo\c$\xampp\htdocs\xibo/xmds.php
    to connect the client you should give it the web path. http:// etc

  8. #6
    neilmc's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Edinburgh
    Posts
    302
    Thank Post
    69
    Thanked 19 Times in 17 Posts
    Rep Power
    16
    Even tho I'm only using it internally?

  9. #7


    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    3,414
    Thank Post
    184
    Thanked 356 Times in 285 Posts
    Rep Power
    149
    Quote Originally Posted by neilmc View Post
    Im using xampp.

    Got it setup as follows

    XIBO server - \\xibo\c$\xampp\htdocs\xibo
    Collection interval for content 900

    XIBO server URL - \\xibo\c$\xampp\htdocs\xibo/xmds.php
    As above, it should be

    http://{ip of xibo server}/xibo

    What you are doing is pointing it to the windows/smb share

  10. #8
    AIT
    AIT is offline
    AIT's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Nottingham
    Posts
    369
    Thank Post
    46
    Thanked 32 Times in 30 Posts
    Rep Power
    20
    Quote Originally Posted by neilmc View Post
    Even tho I'm only using it internally?
    ye the client requires http

  11. #9
    neilmc's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Edinburgh
    Posts
    302
    Thank Post
    69
    Thanked 19 Times in 17 Posts
    Rep Power
    16
    Thanks guys, now have a different error.........

    The request failed with HTTP status 404: Not Found

  12. #10
    AIT
    AIT is offline
    AIT's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Nottingham
    Posts
    369
    Thank Post
    46
    Thanked 32 Times in 30 Posts
    Rep Power
    20
    Quote Originally Posted by neilmc View Post
    Thanks guys, now have a different error.........

    The request failed with HTTP status 404: Not Found
    Can you get to the admin website on server. ?? webserver running?

  13. #11


    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    3,414
    Thank Post
    184
    Thanked 356 Times in 285 Posts
    Rep Power
    149
    iirc WAMP requires you to "go online" before it will allow connections from computers other than the server itself. Click the icon in the taskbar

  14. #12
    AIT
    AIT is offline
    AIT's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Nottingham
    Posts
    369
    Thank Post
    46
    Thanked 32 Times in 30 Posts
    Rep Power
    20
    could i sugest the xibo wiki:

    Install Guide Xibo Server - Xibo

  15. #13
    neilmc's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Edinburgh
    Posts
    302
    Thank Post
    69
    Thanked 19 Times in 17 Posts
    Rep Power
    16
    Ive been using xampp, going to give Wamp a try instead.

  16. #14
    AIT
    AIT is offline
    AIT's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Nottingham
    Posts
    369
    Thank Post
    46
    Thanked 32 Times in 30 Posts
    Rep Power
    20
    Quote Originally Posted by neilmc View Post
    Ive been using xampp, going to give Wamp a try instead.
    runs much nicer on a linux box. with apache..

  17. #15


    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    3,414
    Thank Post
    184
    Thanked 356 Times in 285 Posts
    Rep Power
    149
    Quote Originally Posted by AIT View Post
    runs much nicer on a linux box. with apache..
    Yep, comeone neil, i know you know how to do it!

    But yeah, i preferred wamp over xampp



SHARE:
+ Post New Thread
Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 4th November 2009, 10:50 AM
  2. Running ABTutor and NSS side by side?
    By LizaM in forum Network and Classroom Management
    Replies: 2
    Last Post: 3rd November 2009, 06:10 PM
  3. [MS Office - 2007] Office 2003/2007 side-by-side problems with Outlook 2007
    By Bruce123 in forum Office Software
    Replies: 2
    Last Post: 19th September 2009, 08:01 PM
  4. Vista SP2 - Client Side Extensions
    By Psymon in forum Windows Vista
    Replies: 6
    Last Post: 1st July 2009, 04:31 PM
  5. windows client side caching
    By Chrispy in forum Windows
    Replies: 4
    Last Post: 19th September 2007, 08:33 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •