+ Post New Thread
Results 1 to 3 of 3
AV and Multimedia Related Thread, SMARTBoard Problems in Technical; Another strange problem for the people of the world, we had a SMARTBoard 600 series installed during the summer break, ...
  1. #1
    VanLerswin's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Market Drayton
    Posts
    8
    Thank Post
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    SMARTBoard Problems

    Another strange problem for the people of the world, we had a SMARTBoard 600 series installed during the summer break, we have build a purpose build WB machine for the job of controling it. we installed all the software from the disk as per usual, but when it came to Callibration time the flashing cross in the top left corner (the first one you press) it flashes for about 3 secs then stops the pens do not interact with the board and has to be Escaped out of, the strange thing is the PC sees the board but does not react to it all lights are green it knows its there but still the problem any ideas.

  2. #2
    seanmh's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Devon
    Posts
    114
    Thank Post
    6
    Thanked 15 Times in 14 Posts
    Rep Power
    18
    Could be that the layers within the board itself are stuck together. There is a membrane under the white board surface, if this becomes stuck then the board doesn't work properly. (Had that here on a couple of boards).

    Trying using a soft cloth and applying gentle pressure to the board and rubbing it all over to see if that is indeed the problem and releases it.

    There is also a reset button near to where the USB cable fits into the board (you'll need to use a pen for this). Board may also need a physical reset.

    Hope this helps.

  3. Thanks to seanmh from:

    VanLerswin (2nd October 2009)

  4. #3
    VanLerswin's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Market Drayton
    Posts
    8
    Thank Post
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    WORKS

    Awesome matey that has worked a treat - cheers



SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Smartboard Unifi 35 problems 600i
    By badcommander in forum Hardware
    Replies: 30
    Last Post: 6th May 2011, 04:51 PM
  2. smartboard
    By neon in forum Hardware
    Replies: 4
    Last Post: 17th September 2009, 08:09 PM
  3. Problems booting when smartboard plugged in
    By daz5505 in forum Windows
    Replies: 5
    Last Post: 15th September 2009, 06:39 PM
  4. SmartBoard 9.7/8
    By treetops in forum AV and Multimedia Related
    Replies: 4
    Last Post: 11th March 2009, 12:57 PM
  5. Smartboard
    By jcollings in forum Hardware
    Replies: 6
    Last Post: 16th November 2007, 06:47 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •