+ Post New Thread
Results 1 to 3 of 3
AV and Multimedia Related Thread, Smartboard Orienting Problem in Technical; I have a problem with a couple of first-generation SB680 boards involving the right hand side of the board not ...
  1. #1
    Nexarius's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Reading, UK
    Posts
    32
    Thank Post
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Smartboard Orienting Problem

    I have a problem with a couple of first-generation SB680 boards involving the right hand side of the board not orienting properly. The problem is as seen on the attachment - vertical lines.

    I am using the latest version of the drivers/notebook and the boards have all had firmware updates recently. It is affecting at least 2 of them.

    Anybody got any ideas as to what might be causing this? Incorrect mounting? Defective boards? Dodgy firmware?

  2. #2

    witch's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Dorset
    Posts
    11,366
    Thank Post
    1,399
    Thanked 2,410 Times in 1,694 Posts
    Rep Power
    709
    Could be any or all of the above. Did they work before? Has any building work been done? Can you take one off the wall and see if it works then?
    These threads contain ideas about things you could try:
    Smartboard Alignment Problem
    Whiteboard Calibration
    More odd smart board problems

  3. #3
    Nexarius's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Reading, UK
    Posts
    32
    Thank Post
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    I had looked at those already. It's not the EMF problem affecting horizontal lines. One of the boards has been recently moved but the other hasn't.

    I'm beginning to think it might defective boards (which are 3 years old and thus I think out of warranty).

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Smartboard Alignment Problem
    By Valentine in forum Hardware
    Replies: 29
    Last Post: 3rd November 2011, 02:07 PM
  2. 500 series smartboard problem
    By silver in forum Hardware
    Replies: 25
    Last Post: 24th February 2009, 04:37 PM
  3. SmartBoard Problem
    By TronXP in forum Hardware
    Replies: 4
    Last Post: 3rd January 2008, 03:25 PM
  4. smartboard delay problem
    By torledo in forum Hardware
    Replies: 1
    Last Post: 29th November 2007, 03:04 PM
  5. SmartBoard 9.5 MSI problem
    By griedel in forum Educational Software
    Replies: 1
    Last Post: 24th August 2006, 08:34 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •