+ Post New Thread
Results 1 to 11 of 11
AV and Multimedia Related Thread, deploy Adobe Production Premium CS4 in Technical; Hi Guys, We got Adobe Production Premium CS4 4 DVD's the other day, I gave the task to one of ...
  1. #1
    IanT's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    @ the back of my server racks farting.....
    Posts
    1,893
    Thank Post
    2
    Thanked 118 Times in 109 Posts
    Rep Power
    60

    deploy Adobe Production Premium CS4

    Hi Guys,

    We got Adobe Production Premium CS4 4 DVD's the other day, I gave the task to one of my technicians to sort and install.

    What is the easiest way in deploying this, we need to install in 3 ICT Rooms.

  2. #2


    Join Date
    Sep 2007
    Location
    UK
    Posts
    5,463
    Thank Post
    1,462
    Thanked 892 Times in 573 Posts
    Rep Power
    647
    Quote Originally Posted by IanT View Post
    What is the easiest way in deploying this,.
    I'd get one of your Technicians to do it

  3. #3

    AngryTechnician's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    3,730
    Thank Post
    698
    Thanked 1,214 Times in 761 Posts
    Rep Power
    395
    Creative Suite 4 Deployment Toolkit

    If you have SMS/SCCM or another .exe deployment system then you are good. Otherwise you are down to manually running the installer or scripting it. Personally, I get all the machines turned on then call the installer remotely on each machine using psexec.

    Installing via GPO deployment is practically impossible, because Adobe hate us. Have a search, there have been a few discussions on it in the past (the difficulty, not the hating).

  4. #4
    IanT's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    @ the back of my server racks farting.....
    Posts
    1,893
    Thank Post
    2
    Thanked 118 Times in 109 Posts
    Rep Power
    60
    I am correct in saying you have to buy Creative Suite 4 Deployment Toolkit ?

  5. #5

    EduTech's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Reading
    Posts
    5,078
    Thank Post
    160
    Thanked 940 Times in 732 Posts
    Blog Entries
    3
    Rep Power
    275
    These might actually come in useful for you Ian,

    James.
    Attached Files Attached Files

  6. Thanks to EduTech from:


  7. #6

    AngryTechnician's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    3,730
    Thank Post
    698
    Thanked 1,214 Times in 761 Posts
    Rep Power
    395
    Quote Originally Posted by IanT View Post
    I am correct in saying you have to buy Creative Suite 4 Deployment Toolkit ?
    Now that I look at the details, you may be right. We have a CLP site licence for Creative Suite so it was thrown in.

    The manual deployment guide that EduTech attached should do the trick instead.

  8. #7
    IanT's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    @ the back of my server racks farting.....
    Posts
    1,893
    Thank Post
    2
    Thanked 118 Times in 109 Posts
    Rep Power
    60
    I've managed to get it installed fine, one question.......When ever a new user logs on it asks for the key, im sure I've read you have to make a registry change?

  9. #8

    EduTech's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Reading
    Posts
    5,078
    Thank Post
    160
    Thanked 940 Times in 732 Posts
    Blog Entries
    3
    Rep Power
    275
    If you activate the licence at administrator level, does this still happen?

    There is a reg change, but if you have deployed it using the deployment toolkit then you shouldn't be getting that problem.

    If you have activated it at admin level and it still happens, i can find out the reg fix which i have somewhere.

    James.

  10. #9
    IanT's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    @ the back of my server racks farting.....
    Posts
    1,893
    Thank Post
    2
    Thanked 118 Times in 109 Posts
    Rep Power
    60
    Just tested it now, seems to be working.

    My fault.

  11. #10

    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    3
    Thank Post
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0
    IanT, are you saying you were able to deploy via GPO?

    I'm still having issue and have tried a bunch of things. I'd appreciate any insights.

  12. #11
    tomscaper's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    814
    Thank Post
    118
    Thanked 29 Times in 15 Posts
    Rep Power
    23
    I have managed to create the silent installer, using the manualenterprisedeployment_cs4_help.pdf and creating the application.xml.override, install.xml and remove.xml.
    Everything works fine except that the cd also comes with Adobe After Effects which has its own serial. But i cant figure out how i go about deploying it with the serial.



SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Feature differences between Adobe CS3 and CS4 DW?
    By dgsmith in forum Educational Software
    Replies: 5
    Last Post: 10th March 2009, 03:34 AM
  2. Replies: 9
    Last Post: 4th February 2009, 10:15 PM
  3. Adobe CS4 Issue
    By DMcCoy in forum General Chat
    Replies: 13
    Last Post: 11th November 2008, 10:45 PM
  4. avg 8.0 + home premium = reboots on net connect
    By RabbieBurns in forum Windows Vista
    Replies: 2
    Last Post: 15th August 2008, 12:04 AM
  5. Adobe Premiere Elements or another Video production package
    By ranj in forum Educational Software
    Replies: 2
    Last Post: 16th March 2007, 12:06 AM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •