+ Post New Thread
Results 1 to 5 of 5
AV and Multimedia Related Thread, Xibo Digital Signage - Initial Setup in Technical; Hi I am having problems setting up Xibo digital Signage system. I can get the background running on the client, ...
  1. #1

    Join Date
    Aug 2013
    Posts
    2
    Thank Post
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Xibo Digital Signage - Initial Setup

    Hi

    I am having problems setting up Xibo digital Signage system.

    I can get the background running on the client, however when I add a region and then imput media within the region, this will not display.

    I have scheduled it to be live, and still having problems!

    Please can somebody walk me through this as the Wiki guides are proving useless.

    Thanks!

  2. #2

    Dos_Box's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Preston, Lancashire
    Posts
    9,843
    Thank Post
    583
    Thanked 2,162 Times in 987 Posts
    Blog Entries
    23
    Rep Power
    627
    Moving to AV and Multimedia forum.

  3. #3


    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    1,752
    Thank Post
    320
    Thanked 258 Times in 211 Posts
    Rep Power
    119
    What type of media are you trying to display in the region? You need to make sure you have all the codecs etc installed if you are running anything with video etc. Can you get it to display and picture/text?

    If you are still having problems delete the local content from the client as it will force it to re-download from the server again just in case the local copy has gone a bit funny.

  4. #4

    Join Date
    Aug 2013
    Posts
    2
    Thank Post
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    I am trying to upload a JPEG into the region, when the client loads, it brings up the image i selected to use in the client options, but after that it doesn't display any. After deleting the local content and re-uploading this has still not resolved the issue.

  5. #5


    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    1,752
    Thank Post
    320
    Thanked 258 Times in 211 Posts
    Rep Power
    119
    I'm not sure I'm understanding what you are saying sorry. Are you saying that you have created a region with a number of images in and the client is only displaying the first one. Or are you saying the client is only displaying the background and not the region content? If it only displaying 1 image of X number then check that you have set the duration of the image correctly (for testing you can reduce this down to a couple of seconds) and then it should bring the second image up and so on.

    In the past to ensure that the images display correctly I have resized them to match the region size before uploading them.

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. can i use xibo for digital signage to stram to Smart TV
    By heshamshokry in forum AV and Multimedia Related
    Replies: 0
    Last Post: 27th March 2013, 11:11 AM
  2. Xibo digital signage - how to introduce it to staff
    By mjgreen in forum AV and Multimedia Related
    Replies: 2
    Last Post: 18th January 2012, 09:46 AM
  3. any Xibo [digital signage] users in here?
    By benharker in forum AV and Multimedia Related
    Replies: 14
    Last Post: 13th July 2011, 04:20 PM
  4. Audio Setup for Digital Signage System
    By Stevenw in forum AV and Multimedia Related
    Replies: 5
    Last Post: 21st January 2010, 12:32 PM
  5. Open Source Digital Signage System
    By mattpant in forum Windows
    Replies: 35
    Last Post: 22nd April 2009, 10:24 AM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •